Homepage‎ > ‎

Halpalentoyhtiöt

Edullisia lentolippuja kannattaa etsiä suoraan ns. halpalentoyhtiöiden omilta sivuilta. Lentoyhtiöillä on yleensä viikottain vaihtuvia tarjouksia. Jotkut yhtiöt hinnoittelevat lennot erikseen per suunta. Halvin hinta saattaa edellyttää lennon varaamista ja ostamista monta kuukautta etukäteen. Lentohintoja vertailtaessa kannattaa tarkistaa, joutuuko mm. ruumaan menevistä laukuista maksamaan jotain lisämaksua.

Seuraavat halpalentoyhtiöt lentävät Suomesta ulkomaille.
Kaikki yhtiöt lentävät Helsinki-Vantaan lentokentältä paitsi Wizzair ja Rynair .Whichbudget palveluista näkee, mitkä yhtiöt lentävät eri kaupunkien välillä;
Seuraavilla palveluilla voi yrittää etsiä edullisia lentoja.

Joskus myös perinteisillä lentoyhtiöillä kuten Finnair, Lufthansa ja SAS on hyviä tarjouksia. Hyvä keino seurata tarjouksia on tilata em. lentoyhtiöt tarjoukset ja muut tiedotteet sähköpostitse.
Pohjois-Amerikan lentoja voi löytää edullisesti American Airlines kautta. Suoralle Finnairin operoimalle Helsinki-New York lennolle saa liput yleensä ostettua halvemmalla American Airlinesin kautta. Myös Icelandair tarjoaa edullisia lentoja Helsingistä Amerikkaan, mutta ne vaativat vaihdon Reykjavikissa. 

Euroalueen ulkopuolelle matkustattessa kannattaa tarkistaa luottokorttiyhtiöiden perimät muuntokomissiot luottokorttimaksuista.
Katso lisätietoa täältä;